top of page

Hauhinco Descaler (Tufal) Sistemler

Çelik, paslanmaz çelik, bakır ve dövme ürünlerin artan kalite gereksinimleri, aynı zamanda tufal giderme (descaler) işlemine yönelik gereksinimleri de artırmaktadır. Bugünün ve geleceğin bu sıkı gerekliliklerini karşılamak için, yüksek kaliteli sıcak haddeleme ürünlerinin üretiminde hidromekanik tufal giderme (descaling) yaygın olarak kullanılmaktadır.


Hauhinco, sıcak haddelenmiş ürünlerin tufalsiz sonuçları için anahtar teslimi hidromekanik tufal giderme sistemleri geliştiriyor. Çalışanlarımızın kireç çözme ve su hidroliği alanında pompa, valf ve akışkan sistemi teknolojisi alanında çok sayıda uygulamadaki onlarca yıllık pratik iş deneyimi, özelleştirilmiş çözümlerimizin geliştirilmesinin temelini oluşturmaktadır.


Hauhinco'da yüksek basınç pompaları, vanalar, kireç çözme vanaları ve bileşenlerinin yanı sıra tüm kireç çözme sistemi mühendisliği tek bir kaynaktan gelir. Halkaların, blokların, çubukların ve boruların, levhaların ve kütüklerin yanı sıra profil çeliklerin tufal giderme işleminin içerdiği özellikleri ve bunların üretimi için ilgili yüksek kalite gerekliliklerini biliyoruz. Hauhinco, yüksek kalitenin yanı sıra, verimli ve akıllı sistem tasarımının yanı sıra düşük bakım ve işletme maliyetleriyle de çok sayıda ek avantaj ve tasarruf sağlıyor.




bottom of page